En højkvalitets virksomhed

Vi har øje for detaljen​

Mesterhuset Saltum blev grundlagt af Per Højer og Keld Kristensen. Allerede fra starten gik det stærkt for virksomheden, der gang på gang måtte udvide for at kunne følge med den voksende efterspørgsel og huse den støt stigende medarbejderstab.

Hos Mester-huset Saltum er fastholdelsen af et højt og ensartet kvalitetsniveau helt afgørende, hvilket præger alle dele af virksomheden. Det vigtigste for Mesterhuset er nemlig, at kunderne får et produkt af høj kvalitet, som de kan være tilfredse med - derfor bliver der heller ikke gået på kompromis med selv den mindste ting.

Mesterhuset er igennem årene blevet anerkendt som en god og stabil samarbejdspartner, som er til at stole på. Kunden er altid i gode hænder hos Mesterhuset; det kan alle virksomhedens kunder skrive under på. Hos Mesterhuset er fokus nemlig på kunden. Derfor er der heller aldrig to opgaver, der bliver løst ens.

Indhent et tilbud​

Er du interesseret i at blive kontaktet med et gratis og uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os og hør nærmere

splitter-green

Du stiller opgaven, og vi løser den! Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser til både erhverv samt til privatkunder - store som små og til en konkurrence dygtig pris. Beskriv din opgave for os, og vi vil give dig et godt og uforpligtende tilbud. Se også hvad vi tidligere har udført af opgave og bliv inspireret til dit næste projekt.

Kontakt os

Mesterhuset Saltum ApS

Håndværkervej 10
​9493 Saltum

☎ Tlf.: 40 85 15 44

✉ E-mail: saltum@mesterhuset.dk


CVR: 20791179