• VI TILBYDER

    Mester-Huset Saltum

Vores værdier hos Mesterhuset Saltum

KVALITETESBEVIDSTE OG SERVICEMINDEDE HVER GANG!

Nybyggeri

VI GØR DRØMMENE TIL DIN VIRKELIGHED

MesterHuset Saltum hjælper med vejledning og rådgivning, til netop det hus du går og drømmer om. Vi bygger gerne det hus som er designet lige præcis efter dine ønsker og tanker. Så kontakt Mesterhuset og oplev, hvordan en stor beslutning kan gøres til en nem og overskuelig proces. Vi forener drømme, budget og muligheder og sørger for at, dit husbyggeri er i gode hænder både før, under og efter byggeprojektet.

Til- og ombygning

TID TIL FORANDRING

Har du brug for flere kvadratmeter, så der bliver plads til det ekstra børneværelse, badeværelse eller en større stue. Så står Mesterhuset Saltum klar til at rådgive og udføre din næste tilbygning/omforandring. En ny tilbygning kan være svær at overskue fra start til slut og der kan være langt fra den gode idé til det færdige resultat. Vi har tæt samarbejde med en række kvalificerede underleverandører, så vi kan tilbyde dig en komplet og professionelt udført tilbygning fra gulv til loft.

Nyt tag

DIT NYE TAG SKAL VÆRE SMUKT TIL EJENDOMMEN

Forældede og dårligt udførte tagkonstruktioner er den største kilde til varmeudslip, dårligt indeklima og unødvendige forbrugsudgifter.
Hos MesterHuset Saltum sørger vi for, at du får et nyt tag med energieffektiv efterisolering, fuldt ventileret tagkonstruktion samt et look der er i harmoni med resten af huset.
Så skal du have et nyt tag, så står vi klar med hjælp og rådgivning, så dine behov og ønsker matcher løsningen og prisen.

ER DER NOGET VI KAN HJÆLPE DIG MED?


Du stiller opgaven, og vi løser den! Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser til både erhverv samt til privatkunder - store som små og til en konkurrence dygtig pris. Beskriv din opgave for os, og vi vil give dig et godt og uforpligtende tilbud. Se også hvad vi tidligere har udført af opgave og bliv inspireret til dit næste projekt.

Nye vinduer og døre

Vi opmåler, udskifter og monterer

Hos MesterHuset Saltum hjælper vi med opmåling, udskiftning og montering, når du skal have udskiftet vinduer og døre.
På den måde er du sikret en løsning som er skræddersyet til dit hjem og som samtidig er monteret af professionelle og erfarne håndværkere. Så uanset om du er til traditionelle trævinduer, plast- eller træ/alu, får du altid en kompetent rådgivning.

Ny terrasse

ideel løsning med den rette atmosfære

En terrasse er lig med kvalitetstid. Det er på terrassen de lange sommeraftener nydes og man får et velfortjent afbræk fra hverdagen. Men der er afgørende valg at træffe, hvis du ønsker en terrasse, som skal være både flot og funktionel. Hos MesterHuset Saltum har vi stor erfaring med alle former for terrasser og kan hjælpe dig med både inspiration og rådgivning.

Forsikringsskader

Indbrud | hærværk | skybrud | vandskade

MesterHuset Saltum hjælper dig med alt fra en komplet totalløsning til akut skadesudbedring, herunder skadesforebyggende tiltag samt kompetent rådgivning i dialogen med dit forsikringsselskab.
Med over 25 års erfaring fra alle typer bygnings forsikringsskader, kender vi de byggetekniske forsikringsbetingelser og udfordringer samt hvordan de forenes med dine ønsker for fremtiden som forsikringstager og husejer.

Din garanti for godt håndværk!

Vi tilbyder

  • Nybyggeri

  • Til- og ombygning

  • Nyt tag

  • Nye vinduer og døre

  • Ny terrasse

  • Forsikringsskader

Kom i kontakt