• VELKOMMEN TIL

  Mesterhuset Saltum
 • VELKOMMEN TIL

  Mesterhuset Saltum
 • VELKOMMEN TIL

  Mesterhuset Saltum

Vi giver dig et godt tilbud på opgaven


Vi tilbyder et bredt program af serviceydelser indenfor tømrerarbejde i Nordjylland. Beskriv din opgave herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Nybyggeri

Samt til- og ombygning

Nyt Tag

Med sikkerhed og kvalitet i top

Nye vinduer & døre

Uanset beliggenhed

Ny terasse

Med fokus på godt håndværk

over 25 års erfaring

Med kvaliteten i højsædet!

Hos Mesterhuset Saltum er fastholdelsen af et højt og ensartet kvalitetsniveau helt afgørende, hvilket præger alle dele af virksomheden. Det vigtigste for Mesterhuset er nemlig, at kunderne får et produkt af høj kvalitet, som de kan være tilfredse med - derfor bliver der heller ikke gået på kompromis med selv den mindste ting.
Mesterhuset råder over en meget erfaren og velkvalificeret medarbejderstab, der alle har sans for kvalitet og godt håndværk. Desuden har virksomheden et tæt samarbejde med en række faste underleverandører, der alle er kendte for deres store kompetence og opfølgning af færdiggørelse af entrepriserne.

KONTAKT OS I DAG OG HØR NÆRMERE


Du stiller opgaven, og vi løser den! Vi tilbyder selvfølgelig vores ydelser til både erhverv samt til privatkunder - store som små og til en konkurrence dygtig pris. Beskriv din opgave for os, og vi vil give dig et godt og uforpligtende tilbud. Se også hvad vi tidligere har udført af opgave og bliv inspireret til dit næste projekt.

Vi er sammen om opgaven

Top professionelle håndværkere

Mesterhuset er igennem årene blevet anerkendt som en god og stabil samarbejdspartner, som er til at stole på. Kunden er altid i gode hænder hos Mesterhuset; det kan alle virksomhedens kunder skrive under på. Hos Mesterhuset er fokus nemlig på kunden. Derfor er der heller aldrig to opgaver, der bliver løst ens. Virksomheden søger altid at finde den mest optimale løsning skræddersyet til lige præcis de ønsker og behov, som den enkelte kunde måtte have.

Her er vi eksperter i arkitekttegnede helårshuse bygget efter gamle Håndværkstraditioner. Hvert eneste hus er tilpasset den enkelte kunde, så det opfylder netop deres ønsker og behov.

Din garanti for godt håndværk!

Vi tilbyder

 • Nybyggeri

 • Til- og ombygning

 • Nyt tag

 • Nye vinduer og døre

 • Ny terrasse

 • Forsikringsskader

Kom i kontakt